Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013

Νίκος Αναδιώτης: Μιλάει για τη σχέση του με τη Χριστίνα Παππά


Καλεσμένος στο «Movies & Stars» του MTV σήμερα στις 20.00 είναι o Nίκος Αναδιώτης. Ο γνωστός ηθοποιός, που μόλις αποχώρησε από το «Dancing with the Stars», αποκαλύπτει το παρασκήνιο της αποχώρησής του αλλά και ότι έχει δεχτεί ανήθικη πρόταση.  Ακόμα, μιλάει για την πολυσυζητημένη σχέση του με τη Χριστίνα Παππά αλλά και την αθέατη πλευρά του Γιάννη Λάτσιου.

Τι δηλώνει σχετικά με την πρόσφατη αποχώρηση του από το χορευτικό σόου;«Και μέχρι εδώ που έφτασα στο Dancing  αισθάνομαι νικητής, στόχος μου δεν ήταν να νικήσω αλλά να μείνω όσο περισσότερες Κυριακές γινόταν! Το χορευτικό σόου σου δίνει τη δυνατότητα να σε γνωρίσει ο τηλεθεατής σαν άνθρωπο. Από τη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι ήμουν έτοιμος για την κριτική της επιτροπής αλλά και του Τύπου που άλλες φορές είναι καλή, άλλες άσχημη» αναφέρει ο Νίκος Αναδιώτης που έμεινε στους τελευταίους τέσσερις πριν τον τελικό ενώ μιλάει με χιούμορ για την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Γιάννη Λάτσιο: «Ο Γιάννης  Λάτσιος είναι πολύ πιο άμεσος άνθρωπος και ευγενής όταν τον γνωρίσεις, δεν είναι καθόλου απόμακρος και σε φέρνει εύκολα κοντά του. Θα ήθελα όλοι οι κριτές να χορεύουν. Θα ήθελα να δω τον Λάτσιο να χορεύει με την Ζέτα».

Επίσης, μιλάει για τη σύζυγό του, με την οποία παντρεύτηκε ον περασμένο Αύγουστο μετά από δυο χρόνια σχέσης: «Τη γυναίκα μου την είχα γνωρίσει πριν από την υπέρ - έκθεση των Βασιλειάδων και του Dancing όποτε δεν νομίζω να μου έχει μειώσει τις θαυμάστριές μου αφού όλοι με έμαθαν δεσμευμένο. Με την Βασιλική έχουμε μια σχέση που κανείς δε χρειάζεται να τρέχει  πίσω από τον άλλον. Είμαστε ένα και είναι πολύ έξυπνη και καταλαβαίνει και τη δουλειά μου και όλα. Ζηλεύει, αλλά σε ένα επιτρεπτό όριο το οποίο είναι πολύ καλό γιατί κανένας άντρας δεν του αρέσει να τον ζηλεύουν υπερβολικά» ενώ κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον Γιώργο Σατσίδη ο Νίκος Αναδιώτης αναφέρεται στην σχέση που διατηρούσε παλαιότερα με την Χριστίνα Παππά και αν το γεγονός αυτό ενοχλεί την σύζυγό του: «Δεν με ενοχλεί που ασχολούνται με την σχέση που είχα με τη Χριστίνα Παππά. Με την Βασιλική δεν το έχω συζητήσει αλλά δεν νομίζω να την ενοχλεί, έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια από τότε που ήμουν με τη Χριστίνα. Ήταν η πρώτη γνωστή σχέση μου αλλά ok, έχει περάσει».

Τέλος, εξομολογείται ότι έχει δεχτεί στο παρελθόν ανήθικη πρόταση: «Έχω δεχτεί ανήθικη πρόταση αλλά αυτό ήταν  στο παρελθόν. Τώρα διαβάζω κατά καιρούς στις σελίδες μου στο διαδίκτυο διάφορα σχόλια αλλά δεν σοκάρομαι, δεν δίνω καμία σημασία.  Ντρέπομαι που διαβάζω ορισμένα πράγματα , είναι απίστευτο με τη ευκολία σου ζητάνε ορισμένα πράγματα. Που έχουν φτάσει τα κορίτσια αυτό αναρωτιέμαι».

Πηγή : yupiii.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *