Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

Αλέξης Γεωργούλης: Η μεγάλη επιστροφή μετά από πέντε χρόνια


Ο Αλέξης Γεωργούλης έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα καθώς εδώ και λίγα χρόνια μένει και εργάζεται μόνιμα στο Λος Άντζελες.

Ωστόσο, μετά το καλοκαίρι ο 37χρονος ηθοποιός έμεινε για λίγο στην Κύπρο πρωταγωνιστώντας στην παράσταση «Δεσποινίς Τζούλι» που ανέβηκε για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, ενώ έπειτα επέστρεψε στην Ελλάδα συμμετέχοντας σε μια θεατρική παράσταση που παρουσιάστηκε στο Regency Casino της Θεσσαλονίκης.

Τώρα, και μετά από περίπου 5 χρόνια απουσίας από τα αθηναϊκά θέατρα, επέστρεψε δυναμικά πρωταγωνιστώντας στην θεατρική παράσταση "Άγαμοι Θύται.. στο Γουδή" που παρουσιάζεται στο Θέατρο Badminton από τις 23 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου.

Οι "Άγαμοι Θύται" έχουν διαγράψει μια πορεία πολλών ετών στα καλλιτεχνικά δρώμενα, με μουσικοθεατρικές παραστάσεις, που έχουν ως αιχμή τους το στοιχείο της σάτιρας. Αυτή τη φορά το θέμα τους είναι η οικονομική κρίση και η Τρόικα σε ένα “βαλκανικό, οπτικο-ακουστικό υπερθέαμα, εφάμιλλο των ευρωπαϊκών, ίσως δε και των αμερικανικών του Μπρόντγουεϊ”.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Εβελίνα Παπούλια, Δημήτρης Σταρόβας, Αλέξης Γεωργούλης, Χρήστος Μητρέντζης

Την πρεμιέρα της παράστασης παρακολούθησαν μεταξύ άλλων η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Μουζουράκης.


Πηγή : yupiii.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *