Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012

Τόνια Σωτηροπούλου: «Κατά περιόδους, έχω θέμα με το σώμα μου»


Η Τόνια Σωτηροπούλου μιλάει στο περιοδικό GLAM και αποκαλύπτει πώς είναι στην καθημερινή της ζωή ενώ αναλύει την έννοια του γάμου, το ενδεχόμενο ενός παιδιού και την εξωτερική της εμφάνιση.

Διάβασε μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξής της:

Πως είσαι στην καθημερινότητα σου; “Είμαι χαμηλών τόνων. Ζω μια ήρεμη ζωή με τους φίλους μου, που για μένα είναι ο κόσμος μου, η οικογένεια μου”.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος σου; “Δεν ξέρω αν είναι κάτι συγκεκριμένο. Ας πούμε έμεινα τρία χρόνια στην Ελλάδα και έκανα τηλεόραση χωρίς να το θέλω. Είχα μπερδευτεί, αισθάνθηκα ότι προδίδω το όνειρό μου”.

Με τους συντρόφους σου πώς λειτουργείς; “Είμαι τρομερά ανασφαλής. Είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να το διαχειριστεί. Δίνω πολλά αλλά είμαι απαιτητική από τη σχέση μου”.

Η λέξη "γάμος" τι σημαίνει για σένα; “Δεν μου λέει τίποτα, για μένα ο γάμος είναι ένα πάρτυ. Η έννοια της οικογένειας μου αρέσει πολύ. Μπορεί να είσαι με έναν άνθρωπο καλά, να έχεις κάνει παιδιά και να είσαι ευτυχισμένος. Με το να παντρευτείς τι θα αλλάξει; Ιδανικά, θα ήθελα να βρω το σύντροφο της ζωής μου με τον οποίο θα είμαστε συνοδοιπόροι. Όλοι το έχουμε ανάγκη”.

Παιδάκι θα ήθελες να κάνεις; “Μου αρέσουν πάρα πολύ,πεθαίνω για τα παιδιά. Είναι παράδειγμα για το πώς πρέπει να ζούμε τη ζωή μας”.

Πιστεύεις ότι είσαι όμορφη; “Δεν πάω στον καθρέφτη μου να πω "τι όμορφη που είσαι" άλλα έχω αντίληψη της εξωτερικής μου εμφάνισης”.

Ποιο είναι το πιο δυνατό σου σημείο; “Ως προσωπικότητα το χιούμορ μου. Εμφανισιακά θεωρώ ότι έχω ένα δυνατό πρόσωπο, δυνατά χαρακτηριστικά. Μου αρέσει γιατί μπορώ να κάνω πολλά πράγματα, να παίξω πολλούς ρόλους”.

Το πιο αδύναμο; “Η ανασφάλεια, που με πάει μεν μπροστά γιατί δεν επαναπαύομαι. Στην εμφάνισή μου κατά περιόδους έχω θέμα με το σώμα μου, γιατί ποτέ δεν υπήρξα πολύ αδύνατη. Όταν όμως ξέρω ότι θα ξεκινήσω γυρίσματα, κάνω δίαιτα και είναι βασανιστήριο να μην τρώω. Μου αρέσει πολύ το φαγητό”.


Πηγή : yupiii.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *