Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

Aργυρώ Μπαρμπαρίγου- Λευτέρης Λαζάρου : Με δικές τους εκπομπές μαγειρικής


Τα τηλεοπτικά "μαγειρέματα" δεν έχουν να κάνουν μόνο με τη διαμόρφωση του προγράμματος της νέας σεζόν, αλλά και με τις κουτάλες στην κυριολεξία, καθώς Μega και ΑΝΤ1 επιστρατεύουν γνωστούς σεφ για να στηρίξουν το πρόγραμμά τους.

Στον ΑΝΤ1, χωρίς να έχει αποφασιστεί τίποτα ακόμα για την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, σκέφτονται εναλλακτικές λύσεις, με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να έχει το προβάδισμα. Η γνωστή μαγείρισσα, θα έχει καθημερινή τηλεοπτική παρουσία σε περίπτωση που αποφασιστεί να ακολουθεί μετά τον Γιώργο Παπαδάκη η Λίτσα Πατέρα με ζώδια και αμέσως μετά η ενότητα της μαγειρικής. Παράλληλα όμως θα έχει και δική της εκπομπή το Σαββατοκύριακο -ουσιαστικά πρόκειται για δύο δεκάλεπτες εκπομπές ζαχαροπλαστικής, μια το Σάββατο και μια την Κυριακή.

Στο Mega πάλι, κι ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί πότε θα προβληθεί το Master Chef ΙΙ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, σκέφτονται να αναθέσουν στον Λευτέρη Λαζάρου μια ξεχωριστή εκπομπή μαγειρικής, προσαρμοσμένη στα δεδομένα της νέας εποχής, με υλικά απλά και χαμηλού κόστους, με οικονομικούς τρόπους παρασκευής αλλά και προτάσεις για δημιουργική αξιοποίηση του φαγητού που έχει περισσέψει από το καθημερινό τραπέζι. Η εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα γύρω στον Φεβρουάριο.


Πηγή : yupiii.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *