Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2012

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι συμβαίνει με το Mega;


Ένα μήνα πριν την πρεμιέρα της εκπομπής τους, που έχει προγραμματιστεί για τις 5 Νοεμβρίου, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχουν ακόμη υπογράψει συμβόλαιο με το Mega.

Τα πράγματα για το ζευγάρι των παρουσιαστών που απογείωσε την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του σταθμού τα τελευταία δύο χρόνια δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστα, καθώς, λίγο οι φοβερές οικονομικές δυσκολίες των περισσότερων καναλιών, λίγο το γεγονός ότι πλέον δεν έχουν απέναντί τους ισχυρό αντίπαλο, παρά μόνο τον Γιώργο Παπαδάκη για την ώρα 10.00-11.00, αφού ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να κόψει την ψυχαγωγική ενότητα του πρωινού του, και η ζώνη που υπηρετούν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έχει αποδυναμωθεί. "Ο Γιώργος και η Φαίη έχουν δυσανασχετήσει καθώς, μετά την επιστροφή τους από τις διακοπές, τους ανακοινώθηκαν και νέες μειώσεις στις αποδοχές τους" τονίζει πηγή του Yupiii. "Παρόλα αυτά, καθώς και οι δύο είναι επαγγελματίες και ξέρουν καλά τι γίνεται αυτή τη στιγμή στην αγορά, συμφώνησαν και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια" προσθέτει η ίδια πηγή.

Στο μεταξύ, όσον αφορά στα άτομα που θα αναπληρώσουν τα κενά της Μαίρη Συνατσάκη και του Τάσου Θεοδώρου στο πάνελ της εκπομπής, αποφασίστηκε τελικώς αυτά να μην είναι δύο, αλλά, για λόγους οικονομίας, ένα!  Έτσι, την επόμενη εβδομάδα θα γίνει οντισιόν προκειμένου να βρεθεί  αυτός ή αυτή που θα ενταχθεί στο πάνελ της εκπομπής "Πρωινό Mou".

Τέλος, σχετικά με τις φήμες που ήθελαν την εκπομπή Mommy που παρουσίαζε πέρυσι η Φαίη Σκορδά, να κόβεται φέτος από το πρόγραμμα του Mega, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Yupiii δεν έχει ληφθεί προς το παρόν καμία τέτοια απόφαση, καθώς πρώτα πρέπει να ξεκαθαριστεί τι θα κάνει ο εκδοτικός όμιλος ΔΟΛ  με τα έντυπα που εκδίδει και κυρίως με το περιοδικό Mommy (που έχει άμεση σχέση με την εκπομπή) και αμέσως μετά θα ληφθεί η σχετική απόφαση.


Πηγή : yupiii.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κοινωνική Ενημέρωση: Θέσεις εργασίας

www.hellinika.gr

www.hellinika.gr
Ηλεκτρονικός Ψηφιακός Κατάλογος

Πρόσκληση του Hellinika.Gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *